02144280442
بهترین استاد سنتور در صادقیه

سنتور نه‌تنها یک ساز زیبا و دلنشین است، بلکه تاریخچه غنی و فرهنگی دارد که نشان‌دهنده‌ی هنر و ذوق ایرانیان در موسیقی است. باتوجه ‌به انواع مختلف آن، این ساز همچنان در حال تکامل و نوآوری است. سنتور دارای صدایی شفاف و بلورین است و قابلیت تک‌نوازی و هم‌نوازی را دارد. به همین دلیل این ساز محبوبیت زیادی در بین علاقه‌مندان به موسیقی سنتی ایرانی دارد. اگر شما در غرب پایتخت زندگی می‌کنید و دوست دارید این ساز را به‌صورت حرفه‌ای بیاموزید. ما به شما بهترین استاد سنتور در صادقیه را معرفی خواهیم کرد، پس همراه ما باشید.

معرفی ساز سنتور

سنتور یکی از سازهای زهی – ضربه‌ای قدیمی و زیبای ایرانی است که ریشه‌های آن به دوران باستان برمی‌گردد. دانشمندان نشانه‌هایی از وجود این ساز را در دوران آشوریان و بابلیان یافته‌اند. سنتور در دوران صفویه به یکی از سازهای اصیل موسیقی ایرانی تبدیل شد. در این دوره، نوازندگان معروفی مانند “ملا عبدالقادر مراغی” و “سید علی‌اکبر خان” تکنیک‌ها و ردیف‌های جدیدی را برای سنتور ایجاد کردند. در قرن 20 با  ظهور موسیقی مدرن این ساز نیز دچار تغییراتی شد و نوازندگان معاصر، مانند “فرامرز پایور” و “داریوش طلایی”، سبک‌های جدیدی را به این ساز اضافه کردند.

آموزش سنتور یکی از جالب‌ترین و لذت‌بخش‌ترین تجربیات موسیقایی است. این ساز دارای بدنه چوبی به شکل ذوزنقه و صفحات فلزی است که توسط مضراب‌های کوچکی نواخته می‌شود. بر روی سطح این ساز سوراخ‌هایی به شکل گل تعبیه شده است که منجر به نرمی، شفاف‌شدن و لطافت صدای تولید شده توسط آن می‌گردد. محدوده صدادهی سنتور کمی بیشتر از 4 اکتاو است و از این لحاظ این ساز یکی از گسترده‌ترین سازهای ایرانی است.

انواع سنتور

ساز سنتور علاوه بر ایران در کشورهای آسیایی و خاورمیانه نیز جایگاه ویژه‌ای دارد. مثلاً سنتور عراقی دارای 24 یا 36 سیم می‌باشد و اندازه و صدای آن کمی متفاوت با سنتور ایرانی است. سنتورهای مدرن نیز با ویژگی‌های خاصی طراحی شده‌اند و تعداد سیم‌های بیشتری دارند و ساختار بدنه آنها متفاوت است.

انواع سنتور ایرانی شامل سل کوک، لاکوک، سی کوک و کروماتیک می باشند. اما اغلب مدرسین سنتور استفاده از سل کوک و لاکوک را به هنرجویان خود توصیه می‌کنند. اگر سوالی در این زمینه دارید می‌توانید به آموزشگاه شمیم مراجعه کنید و سوالات خودتان را از بهترین استاد سنتور در صادقیه بپرسید.

 سنتور سل کوک: در این نوع ساز، خرک سوم از پایین روی نت سل کوک می‌گردد و باقی خرکها متناسب با آن کوک می‌شوند.  این نوع سنتور با سازهای دیگر هماهنگی خوبی دارد.

سنتور لا کوک: در سنتور لاکوک، خرک سوم از پایین روی نت لا کوک می‌شود به همین دلیل مابقی سیم‌ها یک پرده بالاتر کوک می‌گردند. این نوع سنتور ابعاد کوچک‌تری نسبت به سنتور سل دارد و برای هنرجویان مبتدی مناسب می‌باشد.

سنتور کروماتیک: این نوع سنتور که بیشتر در ارکستر از آن استفاده می‌شود دارای 3.5 اکتاو است. تمام سیم‌های این ساز به غیر از یکی از آنها،  سه تایی هستند و نت خوانی آن با کلید سل و روی خط دوم حامل نوشته می‌شود.

معرفی بهترین استاد سنتور در صادقیه

در حال حاضر مراکز متنوعی در تهران برای آموزش سنتور و دیگر سازهای ایرانی و خارجی وجود دارد. اما  اگر به دنبال بهترین آموزشگاه در محدوده صادقیه هستید بهتر است به آموزشگاه موسیقی شمیم مراجعه کنید. زیرا سنتور یکی از سازهایی است که در این مجموعه بسیار موردتوجه بوده و دوره‌های آموزشی آن توسط اساتید باتجربه و ماهری تدریس می‌گردد. در این آموزشگاه می‌توانید سنتور را به شکل کاملاً حرفه‌ای و تخصصی بیاموزید. در ادامه به معرفی اساتیدی که در این مجموعه فعالیت می‌کنند می‌پردازیم:

·        استاد  شعله ممتحن: ایشان دارای مدرک فوق لیسان نوازندگی موسیقی ایرانی هستند و سرپرستی گروه موسیقی  پرنیان، داوری جشنواره موسیقی شهریار، همکاری با گروه موسیقی یاوران، حاوا، بشارت و… را در کارنامه کاری خود دارند. همچنین خانم ممتحن بهترین استاد سنتور در صادقیه هستند که در سال 1380 موفق به کسب مقاوم اول جشنواره موسیقی بانوان شده‌اند.

·       محمود بهشتی زاده: وی از شاگردان استاد پدرام درخشانی هستند و در سال 1384 همکاری خود را با ارکستر موسیقی ملی ایران به عنوان آهنگساز آغاز کرده‌اند. همکاری با گروه‌های مختلف و سازمان صدا و سیما به عنوان آهنگساز از دیگر فعالیت‌های ایشان است. فروگذار نمی‌باشد.

کوک کردن ساز
تعمیرات ساز
آموزش آنلاین
کوک کردن ساز
تعمیرات ساز
آموزش آنلاین